Mikrolån

Det finns otroligt många anledningar till varför man skulle behöva låna pengar någon gång då och då. Kanske har den gamla mikron gått sönder, bilen lagt av eller så räckte inte pengarna till alla planerade julklappar. Mikrolån är ett annat namn för snabblån och är till för dig som vill låna en mindre summa pengar av diverse olika anledningar där din egen plånbok inte räcker till.

 

Lånegivare
Priser & Info
Popularitet
Lånebelopp
Ansök Här

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 40.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 25.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 400.000,-

Ansök här »

Information

 

500 – 5.000,-

Ansök här »

Information


500 – 4.000,-

Ansök här »

Information


500 – 50.000,-

Ansök här »

 

Att ta ett mikrolån
De vanligaste beloppen som finns att låna är mellan 500 och 10 000 kronor. Återbetalningstiden är inte lika lång som för större lån hos bankerna. Den kan variera beroende på vart du väljer att ta ditt lån, men den vanligaste tiden är 30 dagar. En ränta tillkommer oftast, men om du har tur kan du säkert hitta något erbjudande om du är ny kund eller liknande. Annars varierar självklart räntan också beroende på belopp och vart du lånar. Ibland finns det andra avgifter som till exempel administrations -, hanterings – och uppläggningsavgifter, så glöm inte att kolla upp det innan du väljer kreditgivare!

Vid ansökningen behöver du oftast bara skriva i de viktigaste uppgifterna som namn, personnummer, vart pengarna ska komma in, hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka och vilket belopp du vill låna. Efter det tar det inte alls lång tid innan du fått svar, vissa lånegivare är så pass snabba så att pengarna ibland kan komma in efter bara en kvart. Men det beror också på vilken tid på dygnet du skickar in ansökningen, det finns sällan folk på kontoren dygnet runt.

Varför mikrolån?
Till skillnad från stora banklån krävs det inga långa och tråkiga handläggningar och utredningar för att få tillgång till ett mikrolån. Det finns även de lånegivare som lånar ut till de med tidigare betalningsanmärkningar. Dessa bryr sig inte speciellt mycket om hur din tidigare ekonomi varit, bara de vet att de kommer få tillbaka sina pengar nu. Det ska du vara väldigt säker på själv också innan du bestämmer dig för att ta ett lån såklart!
Sammanfattningsvis går det alltså snabbare att ansöka, du blir lättare godkänd och pengarna kommer in betydligt snabbare på kontot så att de kan användas till det de behövs till direkt.

Så länge du är säker på att du kommer kunna betala tillbaka i tid är mikrolån ett superbra alternativ då det går riktigt fort och smidigt!