Låna utan Säkerhet

Det händer ofta att lönen inte räcker till hela månaden vilket gör att man snabbt kan behöva några extra kronor för att få mat på bordet tills nästa löning. Idag finns det, som tur är, möjlighet att låna pengar utan säkerhet, ett väldigt tryggt alternativ tillgängligt för nästan alla svenska medborgare under 75 år. Det enda som krävs är en tillräcklig inkomst för att kreditgivaren ska kunna få pengarna tillbaka.

 

Lånegivare
Priser & Info
Popularitet
Lånebelopp
Ansök Här

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 40.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 25.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 400.000,-

Ansök här »

Information

 

500 – 5.000,-

Ansök här »

Information


500 – 4.000,-

Ansök här »

Information


500 – 50.000,-

Ansök här »

 

Låna utan säkerhet

Att låna utan säkerhet betyder att du kan få låna en summa pengar utan att kreditgivaren ska ha någon direkt säkerhet. Ett exempel på när bankerna tar ut en säkerhet är till exempel vid bolån, då tas nästan alltid bostaden som en säkerhet ifall lånet inte kommer kunna betalas tillbaka. Men hos andra kreditgivare kan du nästan vara säker på att du beviljas lån utan säkerhet så länge du inte har ett flertal tidigare betalningsanmärkningar. Du bör dock vara helt säker på att du faktiskt kan betala tillbaka pengarna för att hindra onödiga konsekvenser.

Lån utan Säkerhet

Innan du bestämmer dig för vart du ska ansöka om lån bör du jämföra olika alternativ. Räntor och andra avgifter och villkor kan skilja en hel del beroende vart du är, speciellt när det gäller lån utan säkerhet.

Privatlån

När du är i behov av en relativt stor summa pengar mellan kanske 10 000 och 300 000 ska du ansöka om privatlån, även kallat blancolån. Det är det klassiska alternativet som har funnits länge. Självklart krävs det att du har en fast inkomst så att du kommer kunna betala tillbaka lånet, detta kollas upp vid din ansökan. Betalningsanmärkningar gör att chanserna för att beviljas lånet sjunker radikalt, men det finns dock de företag som riktar in sig på att låna ut till de med betalningsanmärkningar, så det är absolut inte kört.
Räntorna för ett privatlån kan vara ganska låga men det är helt klart en process att ansöka och bli beviljad.

SMS lån

SMS lån brukar även kallas för mikrolån. Det här ska du använda dig av om det är mindre summor du är i behov av, oftast mellan 500 till 10 000 kronor. Den här typen av lån växt fram på senare tid och har snabbt blivit ett populärt alternativ när ekonomin krisar sig.

När du ansöker om ett mikrolån bör du veta att räntorna är högre och det är betydligt kortare tider när det gäller återbetalning. Men då är det också ett betydligt snabbare och enklare alternativ både när du ansöker och väntar på att bli godkänd. Du behöver oftast bara skriva i namn, personnummer, vilken summa du behöver låna och hur lång tid du vill ha på dig. Svar brukar komma inom några timmar beroende på vilken tid på dygnet du skickar din ansökan. Kraven för ett sådant här lån är inte riktigt lika höga som för ett privatlån. Det är inte lika viktigt med en fast inkomst, men det är självklart viktigt att du kommer kunna betala tillbaka pengarna i tid även här.