Låna 5000 Kronor

Ibland kan det uppstå plötsliga utgifter som man inte kan betala för tillfället. Ett exempel skulle kunna vara att något på bilen går sönder och behöver repareras i slutet av en månad när lönen redan är slut. Då kan ett mikrolån på 5000 kronor vara perfekt då det förhoppningsvis är en tillräcklig summa för situationen, men ändå lagom liten för att man enkelt ska kunna betala tillbaka.

 

Lånegivare
Priser & Info
Popularitet
Lånebelopp
Ansök Här

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 40.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 25.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 400.000,-

Ansök här »

Information

 

500 – 5.000,-

Ansök här »

Information


500 – 4.000,-

Ansök här »

Information


500 – 50.000,-

Ansök här »

 

Låna 5000 kronor

Eftersom det är ett så pass litet lån är det absolut inte nödvändigt att gå till banken då det oftast är svårare att bli beviljad, det tar dessutom betydligt längre tid. Sådana små summor får man enklast tag i via internet eller sms, det kallas för snabblån eller mikrolån.
Jämför först olika kreditgivares villkor och räntor för att få bästa möjliga alternativ. När du väl bestämt vad som passar just dig bäst behöver du oftast bara fylla i de viktigaste personuppgifterna i din ansökan. Efter det tar det inte mer än ett par timmar för att få svar på om du blivit godkänd eller inte.

Varför mikrolån?

Som tidigare nämnt är mikrolån ett mycket smidigare och snabbare alternativ när man behöver en mindre summa snabbt. Både utbetalningen och ansökningen går betydligt snabbare än om du skulle gå till banken då du slipper den långa handläggningen.
Ett mikrolån kan man ta även om man inte har en fast och hög inkomst för tillfället. Det finns till och med lånegivare godkänner lån till personer med tidigare betalningsanmärkningar. Dock så är det självklart viktigt att du är säker på att du kommer kunna betala tillbaka inom den bestämda tiden.
Om du jämför och letar ordentligt kan du ibland hitta kreditgivare som erbjuder räntefria lån om du, till exempel, registrerar dig som ny kund.

Ut – och återbetalning

När du skickat in din ansökan och beviljats summan du begärt tar det aldrig mer än en bankdag för pengarna att komma in på ditt konto. Om du har samma bank som lånegivaren sätts pengarna över inom några timmar.
Vid återbetalningen får du en faktura som visar exakt vilket datum pengarna ska ha kommit in. Oftast är återbetalningstiden 30 dagar men det kan variera beroende på vilken lånegivare du har valt, vissa kan ha en gräns på 90 dagar.

Låna Pengar Snabbt – Ansök Här!