Lån utan ränta

Pengarna räcker inte alltid till allt man önskar, då kan det vara passande med ett lån. Ett lån utan ränta innebär att du inte behöver betala tillbaka mer än det du lånar. Om du lånar 1000 kronor är det alltså det du betalar tillbaka när lånetiden gått ut.
Banker lånar sällan ut pengar utan ränta, så det lättaste sättet att få tag i ett sådant lån är genom snabblånegivare.

Många snabblånegivare erbjuder lån utan ränta, vid till exempel registrering eller om det är första gången man lånar hos just det företaget. Det gör de eftersom de satsar på långsiktiga och goda kundrelationer och väljer därför att ge ett bra intryck och att få nöjda och glada kunder.

 

Lånegivare
Priser & Info
Popularitet
Lånebelopp
Ansök Här

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 350.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 40.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 25.000,-

Ansök här »

Information


5.000 – 400.000,-

Ansök här »

Information

 

500 – 5.000,-

Ansök här »

Information


500 – 4.000,-

Ansök här »

Information


500 – 50.000,-

Ansök här »

 

Lån utan ränta med betalningsanmärkning
Kan man då ta ett lån utan ränta trots att man har en tidigare betalningsanmärkning? Ja, det går! Självklart kan det bli lite svårare men de flesta snabblånegivarna bryr sig inte speciellt mycket om hur din ekonomi vart tidigare. De bryr sig bara om hur det ser ut nu så att de är är säkra på att de utlånade pengarna kommer tillbaka utan krångel och problem.
Vid ansökan skrivs oftast bara de absolut viktigaste uppgifterna i så som namn, adress, konto och önskat belopp att låna. Det görs alltså inga krångliga och långtråkiga utredningar och det krävs inte heller några långa möten där man diskuterar inkomster.

Att tänka på
Till att börja med innebär inte ett lån utan ränta och ett gratis lån samma sak. Det finns självklart tillfällen där lån kan vara helt gratis också men det kan finnas andra avgifter och kostnader som till exempel ansökningsavgift beroende på vart du väljer att ta ditt lån. Om det tillkommer andra avgifter än just räntan är de inte avdragsgilla i deklarationen senare. Man får nämligen inte dra uppläggningsavgifter och liknande, det är bara avgifter i form av ränta som räknas.
En annan viktig sak att tänka på är också återbetalningen. Även om man slipper betala ränta ska man vara säker på att man kommer kunna betala tillbaka i tid för att slippa otrevliga konsekvenser